Πολιτικη

Παπαηλιού: Απαιτείται σεβασμός στους θεσμούς

"O χώρος και η ημέρα δεν προσφέρονται, ούτε για προσωπική προβολή και προσωπικές αντιπαραθέσεις, ούτε για αφ΄ υψηλού ανοίκειες υποδείξεις, δίκην δημοσίου κατηγόρου."

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, μιλώντας αμέσως μετά την εκδήλωση για την επέτειο της μάχης του Βαλτετσίου (13.5.2018), και σε σχέση με όσα είπε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στον πανηγυρικό της ημέρας, μεταξύ των άλλων, ανέφερε τα εξής:

"Εκδηλώσεις, όπως αυτή για την επέτειο της μάχης του Βαλτετσίου, αναδεικνύουν τη συμβολή ιστορικών γεγονότων  του αγώνα του Γένους για  Εθνική Απελευθέρωση, κρατούν ζωντανή τη μνήμη των αγωνιστών της Ελευθερίας και ενισχύουν τη συλλογική αυτογνωσία και το εθνικό φρόνημα όλων μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο χώρος και η ημέρα δεν προσφέρονται, ούτε για προσωπική προβολή και προσωπικές αντιπαραθέσεις, ούτε για αφ' υψηλού ανοίκειες υποδείξεις, δίκην δημοσίου κατηγόρου.  

Απαιτείται σεβασμός προς τους θεσμούς, τα πρόσωπα που τους εκπροσωπούν, και βέβαια αυτοσεβασμός.

Ο νοών νοείτω."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.