Πολιτικη

Καλή επιτυχία Παυλή στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Καλή επιτυχία εύχεται ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, στους μαθητές και τις μαθήτριες για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2018.

Ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων, θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα προσπαθήσουν για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι μάχες για την επίτευξη στόχων δεν τελειώνουν ποτέ και πάντα αυτό που καθορίζει τη ζωή μας είναι η προσωπική προσπάθεια και επιμονή!

Υπομονή, επιμονή και όχι άγχος!!

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς, που δούλεψαν σκληρά για την προετοιμασία των μαθητών, αλλά και να ευχηθώ στους γονείς, που με ηθική δύναμη βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια, ότι καλύτερο για την επαγγελματική και προσωπική καταξίωση των παιδιών τους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.