Πολιτικη

Έργα υποδομών σε Γορτυνία και Ν. Κυνουρία

Σημαντικά έργα ενεκρίθησαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. 

Χρηματοδότηση μελετών για Βαλτεσινίκο και Χρυσοχώρι

Χρηματοδότηση μελετών που θα δώσουν πνοή στο αρδευτικό δίκτυο περιοχών της Αρκαδίας εγκρίθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 18ας Ιουνίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Συγκεκριμένα πρόκειται για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρίας Ο.Τ.Α. για την υλοποίηση της πρότασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας "Μελέτη κατασκευής δικτύου άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Βαλτεσινίκου". 

Εγκρίθηκε ακόμη η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρίας Ο.Τ.Α. για την υλοποίηση της πρότασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας "Μελέτη κατασκευής δικτύου άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Χρυσοχωρίου Δήμου Γορτυνίας".

 

Έργα υποδομών στη Νότια Κυνουρία

Σημαντικά έργα που θα αναζωογονήσουν την περιοχή της Νότιας Κυνουρίας ενεκρίθησαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο την Δευτέρα 18 Ιουνίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. 

Πρόκειται για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την υλοποίηση του έργου με τίτλο "Εργασίες επισκευής και συντήρησης ηλεκτροφωτισμού γεφυρών χειμάρρου Δαφνώνα Δ.Ε. Λεωνιδίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας". Εγκρίθηκε ακόμη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, για την υλοποίηση του έργου "Διάνοιξη γεώτρησης στον οικισμό Φωκιανού Δήμου Νότιας Κυνουρίας".

 

 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.