Πολιτικη

"Καλώ τον Παυλή σε κοινή συνέντευξη τύπου" (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα", κ. Νίκος Τσιαμούλος, με αφορμή το δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (26/6), στην τοπική κοινότητα Νεστάνης.

Την Πέμπτη (28/6) ο κ. Τσιαμούλος στη συνέντευξη αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο.

Αρχικά ο κ. Τσιαμούλος σχολίασε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση στη δημοτική κοινότητα Νεστάνης, λέγοντας πως "Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να γίνονται αποκεντρωτικά Δημοτικά Συμβούλια, οφείλω όμως να πω πως το είχαμε προτείνει πριν από περίπου 2 χρόνια, ως παράταξη". "Μέσα από αυτήν τη πρωτοβουλία δίνεται η δυνατότητα στους συμπολίτες στα χωριά να παρακολουθήσουν από κοντά ένα δημοτικό συμβούλιο", συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια μίλησε για την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

"Μόνο εμείς ως παράταξη μαζί με την παράταξη του δημάρχου συμμετείχαμε στην προσπάθεια ενισχύοντας την εκδήλωση".

Επίσης ευχαρίστησε την πρωτοβουλία όλων των καλλιτεχνών που συμμετείχαν ΔΩΡΕΑΝ για αυτόν τον κοινωνικό σκοπό λέγοντας πως πρέπει να γίνονται πιο συχνά τέτοιες εκδηλώσεις και κακώς έχουν περάσει τέσσερα χρόνια.

Έπειτα ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε στην παραίτηση της κ. Δάλκου. Την ευχαρίστησε δημοσίως, λέγοντας πως "αυτή είναι η μοίρα της γενιάς μου και των νεότερων, που δυστυχώς παίρνουν την οδό του εξωτερικού με τις πολιτικές που ασκούνται", αφού η κ. Δάλκου για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους θα συνεχίσει τη ζωή της στο εξωτερικό. 

Όσο για τις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Τρίπολης, στο παράλιο Άστρος συμφώνησε με την απόφαση του δημάρχου να καταργηθούν οι ηλεκτρονικές συσκευές, αφού όπως είπε, τα παιδιά πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους και όχι να ασχολούνται όλη μέρα με τα tablets και τα κινητά τηλέφωνα.

Σε πρόσφατη έκτακτη οικονομική επιτροπή ορίστηκε δικηγόρος και πληρεξούσιος συμβολαιογράφος από τον δήμο Τρίπολης  για παρέμβαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας για προσφυγή του Σωματείου "Αδελφότης των απανταχού Καλλιροιτών Μεσσηνίας-Ο Άγιος Δημήτριος".

"Γιατί να πληρώσουμε και να μας εκπροσωπήσει ένα σωματείο που έχει έδρα σε άλλο νομό και άλλο Δήμο; Γιατί να πληρώνουμε χρήματα για ξένα Σωματεία και να μην επιχορηγούμε τα δικά μας;", ήταν τα ερωτήματα του κ. Τσιαμούλου που δεν απαντήθηκαν ποτέ από τον δήμαρχο.

"Ο κ. Παυλής λέει ένα ποίημα μόνιμο με χρονοδιαγράμματα που ποτέ δεν υλοποιούνται", ήταν τα λόγια για του κ. Τσιαμούλου για τις εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Επίσης κατηγόρησε τον δήμαρχο, μετά τα στοιχεία που επικαλέστηκε τον κ. Παυλή για το κόστος ορισμού δικηγόρων από τη Δ.Ε.Υ.Α.Τ. 

"Η διαύγεια είναι αδιάψευστη και μας δικαιώνει στα ψέματα του κ. Παυλή."

Τέλος μίλησε για τους επικοινωνιολόγους που επικαλείται συνεχώς ο κ. Παυλής λέγοντας πως:"Τουλάχιστον οι δικοί μου επικοινωνιολόγοι δεν μου λένε να λέω συνεχώς ψέματα..."

 

 

Δείτε βίντεο σε λίγο...

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.