Πολιτικη

"Οι εργαζόμενοι το μεγαλύτερο θύμα των μνημονίων" (video)

Μεταξύ των ομιλιτών της Παμπελοποννησιακής  Συνδιάσκεψης για την 100η επέτειο της ΓΣΕΕ στην Τρίπολη, ήταν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού.

Ο κ. Παπαηλιού, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του δήλωσε τα εξής:

"Άκουσα με προσοχή τα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου και θα έλεγα ότι συμφωνώ με τα περισσότερα. Η απάντηση είναι μία, ο καπιταλισμός, ο φιλελευθερισμός, ο οποίος έχει οδηγήσει την κατάσταση της εργασίας σε αυτό το σημείο. 

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όμως η χώρα πρέπει να αλλάξει ρότα. Οι εργασιακές σχέσεις αποτελούν πεδίο ανταγωνισμού, σύγκρουσης αλλά και σύνθεσης των συμφερόντων που εμπλέκονται σε αυτές. Σε αυτό το πλαίσιο είναι σημαντικός ο ρόλος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου.

Κλείνοντας, δήλωσε πως είναι σημαντική η σημερινή ημερίδα. Πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία, αφού τον Αύγουστο βγαίνει από τα μνημόνια η χώρα, ενώ πρόσθετε ότι το μεγαλύτερο θύμα των μνημονιακών πολιτικών όλων των χρόνων υπήρξε ο κόσμος της εργασίας. 

 

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.