Πολιτικη

Eργα αγροτικής οικονομίας για την Περιφέρεια

Σημαντικά έργα αγροτικής οικονομίας εξασφάλισε ο Πέτρος Τατούλης από το ΠΑΑ 2014 – 2020.  

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χαράλαμπου Κασίμη για την ένταξη στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 σημαντικών διεκδικήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

"Μετά από σκληρή και υπεύθυνη δουλειά, αλλά και τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε πετύχαμε να εντάξουμε στο ΠΑΑ 2014 – 2020 τα έργα των δικτύων της Τάκας, του Φιλιατρινού φράγματος και των Φιχτίων, συνεπείς απέναντι στις δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε "θέσαμε ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης της Πελοποννήσου την αγροτική οικονομία και ε τις πράξεις μας δείχνουμε το πόσο σωστά υπηρετούμε την πολιτική μας αυτή". 

Ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης για το Μέτρο 16 "Συνεργασία" του ΠΑΑ 2014 – 2020 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, χαρακτήρισε επίσης θετική εξέλιξη την ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος του φράγματος του Ασωπού εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα. 

Η υλοποίηση των έργων αυτών επιβεβαιώνει την τήρηση της συμφωνίας της Κυβέρνησης με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη κατά το πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου.  

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.