Πολιτικη

"Μετατρέψαμε τη Λακωνία σε πυλώνα ανάπτυξης της Πελ/σου"

"Μετατρέψαμε τη Λακωνία από παραμεθόριο περιοχή σε πυλώνα ανάπτυξης της Πελοποννήσου", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό συμβούλιο.

'Το έργο μας στη Λακωνία είναι μεγάλο και φέρει την προσωπική μας σφραγίδα. Φέρει τη σφραγίδα της προσπάθειας που συμφωνήσαμε με τους Λάκωνες πολίτες, στην οποία έχουμε αποδειχθεί απόλυτα συνεπείς" τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από τη Σπάρτη και το Περιφερειακό Συμβούλιο. 

"Δημιουργήσαμε νέες προϋποθέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας ξεπερνώντας αντιξοότητες και εσωτερικές εντροπίες" σημείωσε ακολούθως ο κ. Τατούλης και υπογράμμισε ότι "το 2011 προεκλογικά είχα μιλήσει για τη Λακωνία ως μια εγκαταλελειμμένη και παραμεθόριο περιοχή, την οποία δεσμεύτηκα ότι θα αλλάξω. Σήμερα, με τα μεγάλα έργα που κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε, αποδείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους και φιλόδοξους στόχους προς όφελος των πολιτών. Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας αποτελεί πλέον έναν από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης της Πελοποννήσου. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι στην προσπάθεια αυτή συνθέσαμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και πετύχαμε την αρμονία όλης της αυτοδιοίκησης και των πολιτών". 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εδραιωθεί ως αξιόπιστος και ισότιμος συνομιλητής με καταξιωμένους φορείς της διεθνούς κοινότητας στηριζόμενη στο υψηλό πολιτικό της υπόβαθρο και προφίλ, δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, σημειώνοντας ότι βασικό μας μέλημα είναι η ανάπτυξη της Πελοποννήσου προς όφελος των πολιτών της.

 

Δ.Τ. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.