Πολιτικη

Χαιρετισμός Παπαηλιού στην εκδήλωση της "Μάνας"

Η αγρότισσα «Μάνα» της ελληνικής υπαίθρου, ιδίως τα παλαιότερα χρόνια αλλά και σήμερα, αποτελεί τον πυρήνα της οικογενειακής ζωής των χωριών μας, στο χωράφι, στην εκτροφή των ζώων, στο νοικοκυριό.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, κατά την εκδήλωση για τη "Μάνα" στον Άκοβο (11.8.2018) απηύθυνε χαιρετισμό, λέγοντας, μεταξύ των άλλων, τα εξής:  

"Η εκδήλωση για τη "Μάνα" συνιστά έκφραση τιμής προς την πηγή της ζωής και τη διαχρονική αξία κάθε ανθρώπου.  

Η αγρότισσα «Μάνα» της ελληνικής υπαίθρου, ιδίως τα παλαιότερα χρόνια αλλά και σήμερα, αποτελεί τον πυρήνα της οικογενειακής ζωής των χωριών μας, στο χωράφι, στην εκτροφή των ζώων, στο νοικοκυριό. Με την άδολη αγάπη, την ανιδιοτελή προσφορά, τις συμβουλές της αυθεντικής σοφίας για τα παιδιά της και τέλος με την ευχή της όταν αυτά «ανοίγουν τα φτερά τους» και φεύγουν, συνεισφέρει στη διατήρηση της οικογενειακής συνοχής αλλά και των ηθών, των εθίμων και των παραδόσεων του τόπου μας.    

Με την εκδήλωση για τη «Μάνα» που συνδιοργανώνουν οι σύλλογοι των απανταχού Ακοβιτών, η τιμή  στη «Μάνα» αντανακλάται  και στους Ακοβίτες που την τιμούν."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.