Πολιτικη

"Aναγκαιότητα άμεσης στελέχωσης του Περ. Ιατρείου Βλαχόπουλου"

Την άμεση στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχόπουλου ζήτησε o Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από το Υπουργείο Υγείας.

Την αναγκαιότητα άμεσης στελέχωσης του Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχόπουλου με το απαιτούμενο επιστημονικό ιατρικό προσωπικό έθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με επιστολή του στον Υπουργό Υγείας. 

«Το Νοέμβριο του 2016 παραδώσαμε στους πολίτες ένα νέο και σύγχρονο περιφερειακό ιατρείο στο Βλαχόπουλο, επενδύοντας σημαντικούς πόρους, ύψους 260.000 ευρώ, από το πρόγραμμα της Περιφέρειας, καθώς, σύμφωνα με το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό μας, δίνουμε προοπτική στην αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής, ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα ερημοποίησης της υπαίθρου της Πελοποννήσου» τονίζει στην επιστολή του ο Πέτρος Τατούλης. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε επίσης ότι η περιφερειακή αρχή έχει αποδείξει έμπρακτα την αποτελεσματικότητά της στην αξιοποίηση των υποδομών στην Πελοπόννησο και σημείωσε ότι «θα πρέπει να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να μην απαξιωθεί μια νέα υποδομή για την οποία δαπανήθηκαν σημαντικοί δημόσιοι πόροι». 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.