Πολιτικη

Κάλεσμα Παυλή στην εθελοντική αιμοδοσία "Άξιον Εστί"

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 η 8η εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί".

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας «Άξιον Εστί» ξεκίνησε την 3ημερη εθελοντική αιμοδοσία στην Τρίπολη την 24η και 25η Σεπτεμβρίου 2018 στο πνευματικό κέντρο του ΙΝ Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και θα συνεχίσει στο Άστρος την 26η Σεπτεμβρίου στο πνευματικό κέντρο του ΙΝ Αποστόλου Παύλου από ώρες 12:00 έως 18:00.

Το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτριος Παυλής ο οποίος δήλωσε:

"Δεν ήταν δυνατόν ο Δήμαρχος της Τρίπολης να απέχει από μία τέτοια προσπάθεια.

Είναι μια προσπάθεια που γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και προσφέρει τόσα πολλά σε μικρά παιδιά.

Δουλειά του είναι να συμμετέχει πάντοτε εκεί που πραγματικά αξίζει τον κόπο, σηματοδοτώντας με τη δική του παρουσία και δίνοντας το παράδειγμα στους συμπολίτες του προκειμένου να πάρουν κι εκείνοι την απόφαση και να έρθουν να δώσουν αίμα.

Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και κανένα πρόβλημα. Όλοι πρέπει να έρθουν και ειδικότερα οι γονείς. Γιατί δίνοντας μία φιάλη αίμα σώζονται πραγματικά τρία παιδιά.

Θέλω να συγχαρώ το σωματείο «Άξιον Εστί» και συγκεκριμένα τον πρόεδρό του, ο οποίος έχει υπερβάλει τον εαυτό του με όσα προσφέρει.

Ευχαριστώ όλους αυτούς που έχουν έρθει σήμερα και μέχρι τώρα αλλά και αυτούς που πρόκειται να έρθουν στη συνέχεια μέχρι το βράδυ αλλά και αύριο.

 

Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας για έναν τόσο σημαντικό σκοπό."

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό στο tripolis.gr.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.