Πολιτικη

"Κλειδώνει" το δημοτικό χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ Tρίπολης

Συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου του Σύριζα Τρίπολης θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

 

Μετά την ενημέρωση των μελών του κόμματος από τον κ. Δημήτρη Παυλή, περί πεπραγμένων του στη δημοτική αρχή αλλά και περί των μελλοντικών προθέσεών του, η διαδικασία απόφασης περί στήριξης δημοτικής υποψηφιότητας από τα μέλη του Σύριζα Τρίπολης βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

 

Το συντονιστικό όργανο αναμένεται να διαμορφώσει την εισήγησή του, η οποία θα τεθεί υπό την έγκριση της συνέλευσης των μελών του κυβερνώντος κόμματος μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

 

Να σημειώσουμε πως ο Σύριζα έχει 288 εγγεγραμμένα μέλη. Ουσιαστικά, θα κληθούν να αποφασίσουν για το εάν ο Σύριζα θα στηρίξει "δική του υποψηφιότητα" ή εάν θα στηρίξει το νυν Δήμαρχο Τρίπολης.

 

Η απόφαση των τοπικών στελεχών έχει "οριστικό" χαρακτήρα και δεν υπόκειται σε "έγκριση" από τα κεντρικά όργανα του κόμματος.

 

Παράλληλα, ως είναι γνωστό, η Ν.Δ., σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της, δεν θα προχωρήσει σε επίσημες στηρίξεις δημοτικών υποψηφιοτήτων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.