Πολιτικη

"Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Νίκα δεν έχει σταματημό"

"Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Νίκα δεν έχει σταματημό. Καθημερινά διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες με οποιονδήποτε τρόπο", δήλωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου.  

Δήλωση Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη και υπεύθυνη επικοινωνίας της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου κας Κωνσταντίνας Νικολάκου:

"Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Νίκα δεν έχει σταματημό. Επειδή καθημερινά διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες με οποιονδήποτε τρόπο και να συγκροτήσει παράταξη τόλμησε να εξαντλήσει κάθε αντιδημοκρατική και απολύτως «φασιστική» πρακτική καλώντας σε «αποστασία» στελέχη της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη. Απαίτησε μάλιστα να κάνουν «πολιτικό πραξικόπημα» στο Περιφερειακό Συμβούλιο συστήνοντας «άτυπη αυτοδιοικητική πολιτική γιάφκα» εναντίον του Πέτρου Τατούλη και της Νέας Πελοποννήσου. 

Η προσδοκία του κ. Νίκα να πείσει τους πολίτες και να αποκτήσει δύναμη εξαντλείται στο να δημιουργήσει θεσμικό πρόβλημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι φυσικά να καταθέσει το πολιτικό του πρόγραμμα, το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε να διαθέτει. 

Με περισσό πολιτικό θράσος και ως «δικτάτορας» καλεί σε «αποστασία» τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους οποίους ψήφισαν οι πολίτες με τον Πέτρο Τατούλη, και τους ζητά να στραφούν εναντίον του, μόνο και μόνο για τους δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς. Οι μάσκες έπεσαν. Ο «πολιτισμένος πολιτικός αγώνας» που διατυμπάνιζε ήταν ψεύτικος μόνο και μόνο για να κρύψει την ύπουλη και πολιτικά χυδαία του προσπάθεια για το σφετερισμό της εξουσίας. 

Του υπενθυμίζουμε ότι η πρακτική διάλυσης παρατάξεων συνδέεται απόλυτα με τον ίδιο, που ως Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας του και επιτρέπει τη διάλυση της δημοτικής του παράταξης. 

Η αποτυχία του να πείσει τους πολίτες και να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο αποκαλύπτεται από τις πρακτικές διχασμού και μηδενισμού που ακολουθεί. Αυτή η πρακτική ποτέ δεν εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των πολιτών, παρά μόνο ιδιοτέλειες. 

Οι πολίτες παραμένουν σταθερά μαζί με τον Πέτρο Τατούλη και τη Νέα Πελοπόννησο στη βάση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σεβασμού και αξιοπιστίας."

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.