Πολιτικη

Επίσκεψη Γ. Παπαηλιού στο ΚΑΠΗ Τρίπολης (photos)

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού την Παρασκευή (23/11), επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Τρίπολης.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού την Παρασκευή (23/11), επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Τρίπολης, όπου συναντήθηκε, ενημερώθηκε και είχε διαλογική συζήτηση με το προσωπικό και μέλη του.

Ο Γιώργος Η. Παπαηλιού υπογράμμισε τη σημασία των ΚΑΠΗ, ως δομής κοινωνικής πολιτικής, που απευθύνεται σε ηλικιωμένα άτομα, ευάλωτα μεν ενεργά δε.  Επεσήμανε δε,  ότι, παρά τη βαθιά κρίση που βίωσε και βιώνει η χώρα, αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν. 

 

Μετά την έξοδο από τα «μνημόνια», θα καταβληθεί προσπάθεια τα ΚΑΠΗ να αναβαθμιστούν και να ενισχυθούν οι υπηρεσίες μέριμνας, φροντίδας, επιμόρφωσης και οργανωμένης ψυχαγωγίας που προσφέρουν.   

Το θέμα των  συντάξεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης. Τα μέλη του ΚΑΠΗ εξέφρασαν την αγωνία τους σχετικά. Τους επισημάνθηκε αυτό που ήδη γνώριζαν, δηλαδή  ότι οι συντάξεις δεν πρόκειται να περικοπούν περαιτέρω. Και αυτό θα γίνει με νομοθετική ρύθμιση εντός του Δεκεμβρίου. Παρά ταύτα,  η τηλεοπτική, και όχι μόνον, πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται !!! 

 

Τέλος, ο Γιώργος Η. Παπαηλιού διαπίστωσε ότι στο ΚΑΠΗ Τρίπολης αναπτύσσονται  συλλογικές δράσεις με επιτυχία, χάρη στις προσπάθειες των υπαλλήλων του, εθελοντών και στο ομαδικό πνεύμα των ιδίων των μελών του.   

 

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.