Πολιτικη

Βελτίωση των εισόδων της Τρίπολης

Τη βελτίωση των εισόδων της Τρίπολης και σημαντικά έργα για το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης.

Τη  σύμβαση υλοποίησης του έργου της συντήρηση και αποκατάσταση των εισόδων και εξόδων των εθνικών οδών της Τρίπολης υπέγραψε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε επίσης τη σύμβαση υλοποίησης σημαντικών ακόμη έργων βελτίωσης του επαρχιακού δικτύου της Αρκαδίας. Πρόκειται για τις συμβάσεις "Ευστάθεια και προστασία πρανών στην επαρχιακή οδό Στεμνίτσας – Δημητσάνας προς Ζυγοβιστι", "Άρση καταπτώσεων, ευστάθεια πρανών και αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων στην οδό Περδικονέρι – Λίμνη Λάδωνα" και "Συντήρηση του δρόμου Λεωνιδίου – Βασκίνα".  

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.