Πολιτικη

Παυλής: Ο Βλάσης μου κάνει "πόλεμο"!

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ, 15 Φεβρουαρίου 2019, Τρίπολη

 

Παρουσία πολλών υποψηφίων, σε πρώτο και δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης, έγινε το βράδυ της Παρασκευής, 15ης Φεβρουαρίου 2019, σε κεντρικό καφέ μπαρ της Τρίπολης, η κοπή της πίτας για την τοπική οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής.

 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με υποψηφίους Δημάρχους, μεταξύ αυτών και με το νυν Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Παυλή.

 

Ο κ. Παυλής, απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας, ανέφερε πως όταν καλείται σε τέτοιες εκδηλώσεις- και εφόσον οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν- πάντοτε παρευρίσκεται.

 

Ωστόσο, ερωτηθείς για το αν θα παρευρεθεί στην κοπή της πίτας για το πολιτικό γραφείο Τρίπολης του Βουλευτή Αρκαδίας με τη Ν.Δ, κ. Κώστα Βλάση- 16 Φεβρουαρίου 2019, 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο-, ο κ. Παυλής δήλωσε πως δεν θα είναι παρών.

 

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον κ. Παυλή, ο κ. Βλάσης του κάνει "πόλεμο", με την πολιτική έννοια του όρου. Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος δεν παρέλειψε να σχολιάσει, με σαφή ειρωνική διάθεση, την παρουσία του Αντιπροέδρου της Ν.Δ., κ. Αδώνιδος Γεωργιάδη, στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.