Πολιτικη

Ο Τατούλης με τα μέλη του Συλλόγου Κυνηγών Μεγαλόπολης

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη, τα μέλη του Συλλόγου Κυνηγών Μεγαλόπολης κατά την εκδήλωσή τους το Σάββατο 2 Μαρτίου, στη Μεγαλόπολη.

"Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ζωντανή και δραστήρια κοινότητα, που συνεχίζει την πολιτισμική παράδοση του κυνηγιού με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Παράλληλα προβάλλουν τον τόπο τους και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στις οποίες η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι συνεπής αρωγός, όπως άλλωστε σε όλους τους Συλλόγους Κυνηγών στην Πελοπόννησο" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μάριο Κιντή και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου και σημείωσε ότι "με τον τρόπο που διαχειρίζονται το οικοσύστημα της Πελοποννήσου προσφέρουν στη φύση και στην αειφορία του, αλλά και στην τόνωση της επισκεψιμότητας των ορεινών όγκων".   

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.