Πολιτικη

Υπεγράφη η σύμβαση αποκατάστασης του Μαντζούνειου! (video)

Υπεγράφη τη Δευτέρα (18/3) στο Δημαρχείο Τρίπολης, η σύμβαση με τον ανάδοχο για την αποκατάσταση του Μαντζούνειου κτιρίου.

Ανάδοχος του έργου είναι η "ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ" (ο κ. Τριανταφύλλου Μιχάλης Νόμιμος Εκπρόσωπος και Πρόεδρος και η κα. Βασιλική Βράκα Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος)

Ο Δήμος Τρίπολης προχώρησε στην έγκριση του αποτελέσματος του ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου (αποδεικτικών μέσων), σύμφωνα με το πρακτικό και στην κατακύρωση της σύμβασης κατασκευής του ανωτέρω έργου στην εταιρεία "ΧΙΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ.. «ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ», η οποία προσέφερε Εμ= 47,80%, δηλ. συνολική προσφερόμενη δαπάνη (με φπα 24%) 1.002.237,76 €, γιατί κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατακύρωσης και η προσφορά της είναι πλήρης, σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης και προσφέρει την χαμηλότερη τιμή.

Εμφανώς ευχαριστημένος από την υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής καθώς δήλωσε πως θα επισκευαστεί το κτίριο αυτό, που αποτελεί κόσμημα για Τρίπολη.

Ο κ. Παυλής εξήγησε τους λόγους που καθυστέρησε τόσα χρόνια το συγκεκριμένο έργο, ενώ τόνισε πως θα εγκατασταθεί ο εργολάβος από την επόμενη εβδομάδα και θα ξεκινήσουν σιγά σιγά τα έργα. 

Το έργο θα εκτελεστεί στο προβλεπόμενο χρόνο, πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Παυλής. Επίσης δήλωσε πως δεν υπάρχουν πολλά κτίρια στη πόλη μας που να μας δίνουν τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσουμε. 

"Ο Δήμος Τρίπολης θα είναι αρωγός σε ότι χρειαστεί η κατασκευαστική εταιρία για την υλοποίηση του έργου και ευελπιστούμε πως θα υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα". Ακόμα και σήμερα που υπογράψαμε θα βρεθούν άτομα που θα πουν ότι δεν θα γίνει το έργο δυστυχώς"  δήλωσε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της εταιρίας ο κ. Παυλής. 

Οι ανάδοχοι με τη σειρά τους δήλωσαν πως είναι ευχαριστημένοι που θα πραγματοποιήσουν έργα για πρώτη φορά στην Τρίπολη και πως τελειώνουν τα έργα που παίρνουν. 

"Εμείς προτιμάμε τα έργα από τα λόγια και θα το δείξει και η πορεία"  δήλωσε κλείνοντας τη συνέντευξη ο κ. Τριανταφύλλου Μιχάλης Νόμιμος Εκπρόσωπος και Πρόεδρος της «ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ».

 

Δείτε τη Συνέντευξη Τύπου εδώ:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.