Πολιτικη

"Tης Περιφερειακής Αρχής της φταίνε οι ενεργοί πολίτες"

"Τώρα της Περιφερειακής Αρχής της φταίνε και οι ενεργοί πολίτες!", τόνισε ο επικεφαλής Νίκος Πατσαρίνος της παράταξης "Πελοπόννησος Πρώτα".

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Πατσαρίνου: 

"Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΠΕ.ΣΥ.) έχει μεγάλη ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασε το «σώμα» στις τελευταίες συνεδριάσεις του. Αν και ο ίδιος πρωταγωνίστησε στην ακυρότητα των αποφάσεών του από τα αρμόδια όργανα, δεν φαίνεται να έβγαλε τα σωστά συμπεράσματα.

Με τον τρόπο που χειρίστηκε τη συνέχιση της 5/2019 διακοπείσας συνεδρίασης του ΠΕ.ΣΥ. (από τις 12/3/2019 την επόμενη μέρα, στις 13/3/2019), με το θέμα της έγκρισης αναγκαστικών απαλλοτριώσεων για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων, φέρει ευθύνη. 

Αντί να σοβαρευτεί, να εκτελεί σωστά τις υποχρεώσεις του και να μην είναι «ετερόφωτος», μας υποδεικνύει ότι για τα λάθη του φταίνε οι άλλοι. Έφτασε στο σημείο να μιλά για «αθλιότητες» του δικηγόρου κ. Τάκη Γατσόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ., είναι ενεργός πολίτης και νομικός σύμβουλος θιγόμενων ιδιοκτητών στην Παλαιόχουνη, όσον αφορά το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και του έργου μέσω ΣΔΙΤ. Ενώ ο κ. Γατσόπουλος έχει αποδείξει ότι μιλά και δρα σοβαρά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, ο πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. φτάνει στο σημείο να τον προσβάλει και να μη σέβεται ούτε τον θεσμικό και κοινωνικό του ρόλο ως λειτουργού της Δικαιοσύνης.

Αυτή η περιφερειακή αρχή, με πρωταγωνιστή τον κ. Τατούλη, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Λειτουργώντας παραταξιακά και με ιδιοτέλεια, σε σοβαρά θέματα, υποτίμησε και ευτέλισε τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων και των προσώπων που τα απαρτίζουν. Αφού θεώρησε ότι η Περιφέρεια είναι «μαγαζί» της, τώρα της φταίνε και οι ενεργοί πολίτες! Η Δημοκρατία είναι δύσκολο «μάθημα» για αρκετούς που έρχονται από τα «παλιά»."

 

Για την «Πελοπόννησος Πρώτα»

ο επικεφαλής Νίκος Πατσαρίνος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.