Πολιτικη

Δώρο 5,5 εκατ. € στον Μορέα από την Κυβέρνηση (video)

Σε συνέντευξη τύπου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας, αναφέρθηκε στα έργα με ΣΔΙΤ και στην απόφαση του υπουργείου για 5,5 εκατ. ευρώ στον Μορέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Γόντικας:

"Δώρο 5,5 εκατομμύρια ευρώ στο Μορέα από την Κυβέρνηση  

Ξαφνικά όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΖΑ, ανακάλυψαν τα καλά ΣΔΙΤ και δυο μήνες πριν τις εκλογές εξαγγέλλουν έργα με ΣΔΙΤ.

• Ο Τατούλης αφού υπέγραψε τη ΣΔΙΤ με τα σκουπίδια, βάζει μπροστά τις ΣΔΙΤ για τα νερά του Ανάβαλου και τη μαρίνα του Ναυπλίου.

• Ο Δέδες τη ΣΔΙΤ για το δρόμο Καλαμάτα-Ρυζόμυλο- Πύλο-Μεθώνη.

• Ο Νίκας μιλά για ΣΔΙΤ για το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

• Ο Παυλής ΣΔΙΤ για τα υπόγεια παρκινγκ

Για πάσα νόσο και θεραπεία τάζουν κι ένα ΣΔΙΤ οι χρισμένοι ή οι άχριστοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες.

Όμως ΣΔΙΤ και σύμβαση παραχώρησης σημαίνει πληρώνει ο λαός για την κατασκευή των έργων και ξαναπληρώνει μετά με τα υπέρογκα διόδια για τη χρήση τους.

Ο ιδιώτης μόνο εισπράττει και για να έχει σίγουρη την κερδοφορία του υπάρχουν και οι ρήτρες εγγυημένης ποσότητας

Έτσι με βάση αυτή τη ρήτρα πληρώθηκαν στο Μορέα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα προηγούμενα χρόνια και τώρα μέχρι το 2034 θα πληρώνεται κάθε εξάμηνο. Ήδη εκδόθηκε απόφαση του Υπουργού Μεταφορών για 5,5 εκατομμύρια ευρώ στο Μορέα για το εξάμηνο Σεπτέμβριος 2018-Φεβρουάριος 2019, κι έπεται συνέχεια. 

Στηρίζουμε τα αιτήματα των εργαζομένων, των πλατιών λαϊκών στρωμάτων για κατάργηση των διοδίων, για δρόμους Δημόσιους, σύγχρονους, γρήγορους κι ασφαλείς για το λαό και όχι ιδιωτικούς δρόμους που χαρατσώνουν το λαό."

 

Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Και υποψήφιος Περιφερειάρχης

Νίκος Γόντικας

 

(Δελτίο Τύπου)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.