Πολιτικη

"Εξασφαλίσαμε σημαντικό έργο για τον Δ. Γορτυνίας"

Εγκρίθηκε το τεχνικό δελτίο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας το έργο της κατασκευής γέφυρας στον ποταμό Τουθόα, με προϋπολογισμό 237.000 ευρώ. 

"Εξασφαλίσαμε ένα ακόμα σημαντικό έργο προσβασιμότητας στο Δήμο Γορτυνίας, που θα συνδέσει της Τοπικές Κοινότητες Καλλιανίου, Φαναρακίου και Καστρακίου στα Τρόπαια" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι "με απόλυτη συνέπεια στο σχεδιασμό μας και σκληρή δουλειά επιτυγχάνουμε να εξασφαλίζουμε συνεχώς δυνατότητες ανάπτυξης μιας περιοχής με έντονα προβλήματα ερημοποίησης".   

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση του ειδικού συμβούλου του υπουργού Εσωτερικών, Μαρίνου Ρουσιά, σχετικά με το έργο "Κατασκευή Γέφυρας στον ποταμό Τουθόα".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.