Πολιτικη

"Πάνε να πλαστογραφήσουν τα πρακτικά του ΠεΣυ"

"Ηταν μόνοι τους στη τελευταία "συνεδρίαση" του Περιφερειακού Συμβουλίου και τα έκαναν θάλασσα", τόνισε μέσω ανακοίνωσής του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Γόντικα: 

"Πάνε να πλαστογραφήσουν τα πρακτικά του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ηταν μόνοι τους στη τελευταία "συνεδρίαση" του Περιφερειακού Συμβουλίου και τα έκαναν θάλασσα. 

Δυο ώρες μετά τη λήξη της συνεδρίασης και τον ορισμό νέας μετά από μια εβδομάδα, έστειλαν πρόσκληση για συνέχιση παράνομα της διακοπείσας συνεδρίασης την επόμενη μέρα 13 Μάρτη.  

Για να καλύψουν την πατάτα που έκαναν, φέρνουν στην αυριανή συνεδρίαση του ΠεΣυ να επικυρώσουν τα πρακτικά αυτής της νόθας συνεδρίασης, προφανώς πλαστογραφώντάς τα και ας υπάρχουν προηγούμενα πρακτικά που δεν έχουν επικυρωθεί.

Βιάζονται ο κ Τατούλης και η Περιφερειακή Αρχή, να μην τους κλέψουν τη δόξα παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Πελοπόννησο στο μεγάλο κεφάλαιο οι κ κ Νίκας και Δέδες.

Δεν τους αρκεί που και οι δυο οι εκλεκτοί της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα δηλώνουν πίστη στη ΣΔΙΤ, ο ένας γιατί είναι αναγκαίο κακό και ο άλλος γιατί είναι μνημονιακός όρος που θα τον διαπραγματευτεί.

Τα είδαμε τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσής τους σε όλα τα επίπεδα. Δεν θέλουμε άλλη διαπραγμάτευση.

Καλούμε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο που σέβεται τον εαυτό του να μην συμμετέχει στην αυριανή νέα παρωδία συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ας κάνει εκ νέου απαρτία ο κ Τατούλης με τους γνωστούς «πρόθυμους και εφιάλτες», ή ας αναζητήσει καινούριους.

Εξ άλλου τα θέματα είναι για τους εργολάβους επτά έργα με υποβολή προτάσεων στο ΕΣΠΑ χωρίς εισηγήσεις αφού ούτε φάκελοι δεν υπάρχουν.

Αφού στέγνωσαν τους κωδικούς των έργων στα ταμεία της Περιφέρειας τώρα πουλάνε αέρα.

Ανταγωνίζονται τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ κ Δέδε, που έχει πάρει ένα καρβέλι και κόβει αγκωνιές για πάσα νόσο, και έργο, με μικρές φέτες φρατζόλας του μαυρογιαλούρου.

Μόνο το Μάρτη του 2019 πέρασαν από την Οικονομική Επιτροπή 198.640 ευρώ για καρναβάλια, αθλοπαιδιές, παραδοσιακούς χορούς σε αρκετές ψηλές ραχούλες ανά την Πελοπόννησο κύρια βέβαια στην Αρκαδία. Εχουν προηγηθεί ανάλογα ποσά τους προηγούμενους μήνες για πίτες και θρησκευτικές τελετές.

Μόνο αύριο από την Οικονομική Επιτροπή μοιράζονται σε 31 τέτοιες περιπτώσεις 127.950 ευρώ.

Είναι γελασμένοι οι μαυρογιαλούροι της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ αν νομίζουν ότι θα εξαγοράσουν τόσο φθηνά τα πλατειά λαϊκά στρώματα.

Να τους γυρίσει μπούμερανγκ, κάνοντας την πραγματική διαφορά με ενίσχυση του ΚΚΕ παντού στους Δήμους στη Περιφέρεια στην Ευρωβουλή παντού."\

 

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και

Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Νίκος Γόντικας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.