Πολιτικη

Συγχαρητήρια Τατούλη στους αθλητές Κωστοπούλου και Κοκκάλα

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για τις επιτυχίες της Ιωάννας Κωστοπούλου και του Παναγιώτη Κοκκάλα. 

"Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές Ιωάννα Κωστοπούλου και Παναγιώτη Κοκκάλα για τις επιτυχίες τους για ακόμα μια φορά στις διοργανώσεις που συμμετείχαν. 

Η Ιωάννα Κωστοπούλου και ο Παναγιώτης Κοκκάλας, με τις επιτυχίες τους έγραψαν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία της Αρκαδίας. Με τη επιμονή τους, τη σκληρή δουλειά τους, την αφοσίωσή τους και το ταλέντο τους αποτελούν τον οδηγό μας για το πώς μπορούμε να ξεπερνάμε προβλήματα, να επιτυγχάνουμε στόχους και να διακρινόμαστε σε διεθνές επίπεδο. 

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν τις επιτυχίες και στο μέλλον και να διακρίνονται, εδραιώνοντας τη θέση τους στο άκρως ανταγωνιστικό αθλητικό περιβάλλον που βρίσκονται. 

Σας ευχαριστούμε. Μας κάνετε περήφανους και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας". 

 

Πέτρος Τατούλης 

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.