Πολιτικη

Συνεργασία Παυλή - Παπαζαχαρία για τις εκλογές

Πρωτόκολλο Συνεργασίας για το Δήμο Τρίπολης μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων "Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά" και "Προοδευτική Ενότητα για το Δήμο Τρίπολης" για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

"Σήμερα Παρασκευή 12-4-2019 συναντήθηκαν στη Τρίπολη οι αντιπροσωπείες των δημοτικών παρατάξεων ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Παυλή και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με επικεφαλής τον Τάσο Παπαζαχαρία.

Οι αντιπροσωπείες συζήτησαν επί μακρόν για την ανάγκη της συνεργασίας όλων των Προοδευτικών Δημοκρατικών δυνάμεων του Δήμου Τρίπολης, για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, ώστε να γίνει το εργαλείο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών εντός των ορίων του δήμου και όχι μόνο.

 

Οι αντιπροσωπείες επίσης συζήτησαν τα βήματα που θα ακολουθήσουν για την επιτυχία του στόχου αυτού και αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1.Να κατέβουν από κοινού σε ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

2. Σε περίπτωση ανάληψης της ευθύνης του δήμου Τρίπολης ύστερα από την εντολή των συνδημοτών μας θα δώσουμε από κοινού έμφαση στα επί μέρους βασικά στοιχεία για την αποτελεσματική λειτουργία του δήμου μας και αυτά είναι:

⦁ Εμβάθυνση της δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα του δήμου Τρίπολης.

⦁ Ενίσχυση της συλλογικότητας στο πάρσιμο των αποφάσεων σε όλα τα όργανα του δήμου μας.

⦁ Περισσότερη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του δήμου μας μέχρι το τελευταίο Ευρώ.

⦁ Επιμερισμός των θέσεων ευθύνης σε όλες τις δυνάμεις της διοίκησης του δήμου ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να συμβάλουν ενεργά  στη διοίκηση και στο έργο του δήμου μας.

⦁ Συμμετοχή όλων των συνεργαζόμενων δυνάμεων στη συγγραφή  του προγράμματος δράσης σε περίπτωση ανάθεσης από τους συνδημότες μας της ευθύνης διοίκησης του δήμου μας.

Οι αντιπροσωπείες συμφώνησαν, συναποδέχτηκαν και συνυπέγραψαν ως συμβόλαιο τιμής και δέσμευσης για την εφαρμογή των ως άνω όρων, για την καλύτερη και πιο στέρεα συνεργασία των δύο παρατάξεων και να δώσουν το παρών συμφωνητικό στη δημοσιότητα για την ενημέρωση των συνδημοτών μας".

                  

Για την Αυτοδιοικητική Παράταξη ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δημήτρης Παυλής.

Για την Αυτοδιοικητική Παράταξη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τάσος Παπαζαχαρίας.

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.