Πολιτικη

Aναβάθμιση του Δικαστηρίου Ναυπλίου

Εξασφαλίζουμε την αναβάθμιση του Δικαστηρίου Ναυπλίου.

Τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Δικηγορικό Σύλλογο Αργολίδας για την επισκευή και αποκατάσταση του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο περιθώριο της έγκρισης του έργου της επισκευής του Δικαστικού Μεγάρου Κορίνθου από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019. 

«Μετά τη συνεννόησή μας με το Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου και τον Πρόεδρό του κ. Δημήτριο Ορφανό συμφωνήσαμε την ανάθεση της μελέτης για την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δικαστηρίου Ναυπλίου, που ενώ αποτελεί κόσμημα για την πόλη και διαθέτει ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία, δεν πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.