Πολιτικη

Ολοκληρώνονται δύο μεγάλα έργα στην Β. Κυνουρία

Προς ολοκλήρωση βαίνουν τα δύο μεγάλα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υδροδότηση του παραλίου Άστρους και του Κορακοβουνίου στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

"Δύο μεγάλα έργα της Περιφέρειας στη Βόρεια Κυνουρία βαίνουν προς ολοκλήρωση" ανακοίνωσε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση υπογραφής των συμβάσεων των έργων από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας. 

"Ξεπεράσαμε μετά από επίπονες προσπάθειες σημαντικά γραφειοκρατικά προβλήματα και είμαστε έτοιμοι να μπούμε στην υλοποίηση δύο πολύ σημαντικών έργων ύδρευσης" τόνισε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι πρόκειται για δύο έργα εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή, το "Βασικό αγωγό τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος κεντρικής δεξαμενής οικισμού Παραλίου Άστρους" και "Βασικό αγωγό τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος κεντρικής δεξαμενής Κορακοβουνίου", που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020, με 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.