Πολιτικη

Καταπέλτης κατά "προβοκατόρων" ο Τατούλης

Αναφορικά με δημοσίευμα για δήθεν συμπεριφορές που ακολούθησαν την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Τρίπολη, ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Πελοπόννησος έχει αποδείξει στην πράξη ότι σέβεται απόλυτα όλους τους θεσμούς και τους εκπροσώπους τους. Ο κιτρινισμός κάποιων Μέσων Ενημέρωσης που προσπαθούν να βρουν σε προβοκάτσιες δεκανίκια προκειμένου να στηρίξουν μια άφωνη υποψηφιότητα που καταρρέει, όπως αυτή του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας,  είναι γνωστός. Οι πολίτες δεν παρασύρονται ούτε από την παραπληροφόρηση ούτε από τις προβοκάτσιες σας. Το μήνυμα της Κυριακής θα είναι ηχηρό και θα αφορά όλες εκείνες τις εξωθεσμικές και γκρίζες συμπεριφορές που επιχειρούν εδώ και μήνες με κάθε μέσο να αμαυρώσουν μια δημοκρατική διαδικασία.  Η Νέα Πελοπόννησος θα βγει από αυτήν την μάχη πιο δυνατή και η Πελοπόννησος νικήτρια».

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.