Πολιτικη

Τι είπε ο Τατούλης για ηγετικά στελέχη της Ν.Δ.

Με πολύ "βαρείς" χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε την Τετάρτη 5η Ιουνίου 2019 ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε μια σειρά πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ.!

 

Ο κ. Τατούλης, ουσιαστικά, κατηγόρησε ηγετικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για δημιουργία κλίματος "τρομοκρατίας" στην Πελοπόννησο κατά τη διάρκεια των αυτοδιοικητικών εκλογών και για "χειραγώγηση" μερίδας των ΜΜΕ με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

 

Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε "κατάντημα της πολιτικής ζωής", πολιτική "μίσους και βεντέτας" εναντίον του ιδίου προσωπικά, "ακραίους που έρχονται ως λαφυραγωγείς", "παθογένεια" που αναδείχθηκε μέσω των εκλογών και πολλά άλλα..

 

Το ότι, ταυτόχρονα, ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε την "μετεξέλιξη" της παράταξής του σε "πολιτικό forum", τονίζοντας πως είναι "η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της Περιφέρειας Πελοποννήσου", ένα μόλις μήνα πριν τις Εθνικές Εκλογές, ασφαλώς και θα πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία της Ν.Δ.

 

Ειδικότερα, ο κ. Τατούλης "φωτογράφισε" ή ανέφερε ονομαστικά προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ., αποδίδοντάς τους σαφείς κατηγορίες για την πολιτική τους πρακτική.

 

Τι είπε, μεταξύ άλλων, για τον καθένα;..

 

Για τον Βουλευτή Αρκαδίας της Ν.Δ., κ. Κώστα Βλάση: "Έχει επικίνδυνες απόψεις, αντισυνταγματικές απόψεις, είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο."

 

Για τον μέχρι πρότινος Επίτροπο της Ε.Ε. και Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο: " Ο επίτροπος ασχολήθηκε με την υποψηφιότητα του κ. Νίκα", φράση που ειπώθηκε με σαφή ειρωνικό τρόπο.

 

Για τους Βουλευτές της Ν.Δ. κ. Γεωργιάδη και Βορίδη: "Ακόμα και η ακροδεξιά πλευρά της Ν.Δ, οργίασε στην Πελοπόννησο!"

 

Για τον πρώην Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά: "Ένας τέως Πρωθυπουργός που νομίζει πως θα κάνει κουμάντο στην Πελοπόννησο. Δεν μπορεί να κάνει!"

 

Για τον Πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Κυριάκο Μητσοτάκη: "Ο επόμενος Πρωθυπουργός ήρθε να εγκαταστήσει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη στις λάσπες και στις καταστροφές της Κορινθίας. Δεν το είχε διανοηθεί κανείς ποτέ! Ποτέ δεν είχε επισκεφθεί την Περιφέρεια, ως όφειλε."

 

Για το νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα: "Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για να επιστρέψουμε στην "κανονικότητα". Δεν θα μπορούσα να συγχαρώ ποτέ έναν άνθρωπο που από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν υβριστικός απέναντί μου. Ο κ. Νίκας δεν γνωρίζει τον θεσμό. Δεν φοβόμαστε τίποτε απ' αυτά που λέει. Είναι ο κενός λόγος ενός κενού ανθρώπου. Δεν ζήτησε συνεργασία από εμάς αλλά από τα..φιλαράκια του!"

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.