Πολιτικη

Τσίπρας από Τρίπολη: Πάμε για την ανατροπή (photos)

Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας βρέθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

 Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο κ. Τσίπρας έδωσε ομιλία στην Πλατεία του Άρεως, ενώπιον πολλών υποστηρικτών του κόμματος...

Κατευθυνόμενος προς το χώρο της ομιλίας, ο κ. Τσίπρας συνοδεύτηκε από τους υποψηφίους Βουλευτές αλλά και Κυβερνητικά στελέχη όπως ο Πρόεδρος του ΈΛΓΑ, κ. Θεοφάνης Κουρεμπές, ο κ. Αραχωβίτης και ο κ. Νεφελούδης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως στόχος του κόμματος στις 7 Ιουλίου είναι η "ανατροπή" και η νίκη- χρησιμοποίησε μάλιστα έναν ισπανικό αθλητικό όρο, τον " λα μοντάδα".

Επεσήμανε πως κακώς κάποιοι ράβουν κοστούμια από τώρα γιατί "θα μείνουν αυτά στο Ράφτη" και κατηγόρησε τη Ν.Δ. για ολοένα και μεγαλύτερη "αλαζονεία".

Παράλληλα, προέβη σε σύγκριση πεπραγμένων μεταξύ των Κυβερνήσεων 2010-2014 και της δικής του θητείας, υποστηρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα υποστήριξε και θα υποστηρίζει τους αδύναμους, σ' αντίθεση με την ιδεολογική πρακτική της δεξιάς.

Να σημειώσουμε πως δεν έλειψε και το "καθιερωμένο" κόκκινο γαρύφαλλο που προσεφέρθη στον κ. Τσίπρα πριν ανέβει στο "βήμα" ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής από κεντρικό ξενοδοχείο έως το χώρο της ομιλίας, υπήρξαν εκδηλώσεις συναισθηματικού τύπου προς τον κ. Τσίπρα απ' οπαδούς του κόμματος του.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.