Πολιτικη

Αρκάς Βουλευτής υποψήφιος Αντιπρόεδρος της Βουλής!

Ως γνωστόν, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων προτείνεται από την πλειοψηφία αλλά προτείνονται Αντιπρόεδροι και από τα υπόλοιπα κόμματα.

 

Είναι, επίσης, γνωστό πως ως Πρόεδρος της Βουλής θα προταθεί από την κυβερνητική πλειοψηφία ο κ. Κωνσταντίνος Τασούλας- Βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ- αλλά θα εκπροσωπηθούν και άλλα κόμματα στο Προεδρείο της.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του arcadia 938, η κ. Φώφη Γεννηματά πρότεινε στον Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο,  να είναι ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ για τη θέση.

 

Φυσικά, το ΚΙΝΑΛ, το τρίτο σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμμα της χώρας, δεν θα μπορούσε να μην εκπροσωπηθεί και στο Προεδρείο της Βουλής.

 

Εφόσον τελικά η θέση καταληφθεί από τον κ. Κωνσταντινόπουλο, θα είναι ένα γεγονός εξαιρετικά τιμητικό για τον ίδιο και την Αρκαδία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.