Πολιτικη

Περιφέρεια κατά Καλλίρη

"Πρώτα εξασφαλίζει τον επόμενο μισθό και μετά παραιτείται από τον προηγούμενο".

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή του στη θέση του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας ο Πελοπίδας Καλλίρης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θεση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, γεγονός που σχολιάστηκε δηκτικά από κύκλους του Πέτρου Τατούλη. 

Στην καθυστερημένη, σύμφωνα με την Περιφέρεια, υποβολή παραίτησης (ώρα 7:00 μ.μ) ο κύριος Καλλίρης ανέφερε: "Σας υποβάλω την παραίτηση μου  από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας  ,ολοκληρώνοντας μια πορεία ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους συμπολίτες μου".

Σχολιάζοντας  την πολιτική συμπεριφορά του κυρίου Καλλίρη κύκλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχολίασαν.

"Η μόνη συνέπεια του κυρίου Καλλίρη σε όλη την πολιτική του διαδρομή, είναι η απόλυτη  εξασφάλιση των προσωπικών  του συμφερόντων. Μεταπηδάει από την μια έμμισθη θέση στην άλλη και μάλιστα για να μην χάσει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του , πρώτα εξασφαλίζει τον επόμενο μισθό και μετά παραιτείται από τον προηγούμενο.

Σε ότι αφορά την προσφορά του στους πολίτες της Κορινθίας , ένα έχουμε να πούμε. Για να γίνει μια «προδοσία» χρειάζονται πάντα τα «τριάκοντα αργύρια». 

Τα πολιτικά γραμμάτια  στην Πελοπόννησο συνεχίζουν να εξοφλούνται ,στο πλαίσιο της επιβράβευσης των «αποστατών» (γνωστής πολιτικής τακτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη ) καθώς  και της  «νέας πολιτικής»   της Κυβέρνησης για την επιλογή των «Αρίστων»…!!!!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.