Πολιτικη

Στη φωτιά της Μεγαλόπολης ο Βαγγέλης Γιαννακούρας (photos)

"Συγχαρητήρια στους πυροσβέστες και σε όλους όσοι βοήθησαν για να αντιμετωπιστεί άμεσα η φωτιά."

"Άλλη μία φωτιά στην Αρκαδία, στην περιοχή της Μεγαλόπολης, μεταξύ 4ης και 5ης Μονάδας της ΔΕΗ, που χάρις στην έγκαιρη ενημέρωση και στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής και στον καλό συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων έσβησε γρήγορα και δεν δημιουργήθηκαν μεγαλύτερα προβλήματα.

Εμείς βρεθήκαμε άμεσα στην περιοχή και είμαστε πάντα σε επιφυλακή για ό,τι χρειαστεί. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που είχα την ευθύνη της ΠΕ Αρκαδίας είχαμε φωτιές αλλά τα καμμένα στρέμματα είναι ελάχιστα και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην τύχη αλλά και στην προσπάθεια που κατεβλήθη από όλους τους εμπλεκόμενους καθώς και στον άριστο συντονισμό.

Και ας μην ξεχνάμε πως σήμερα (23 Αυγούστου) είναι μία θλιβερή επέτειος από τις καταστροφικές φωτιές και στην Αρκαδία το 2007 και δεν θέλουμε να ζήσουμε πάλι τα ίδια. Γι' αυτό οι πολίτες ας είναι ευαισθητοποιημένοι και όταν βλέπουν τον παραμικρό καπνό να ειδοποιούν άμεσα την πυροσβεστική.

Συγχαρητήρια στους πυροσβέστες και σε όλους όσοι βοήθησαν για να αντιμετωπιστεί άμεσα η σημερινή φωτιά."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.