Πολιτικη

"Ο κόσμος του κ. Νίκα θέλει δεκανίκια για να στηθεί όρθιος" (video)

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, στην τελευταία του συνέντευξη απ' αυτή τη θέση, έδωσε το " στίγμα" της επόμενης ημέρας.

Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε πως η παράταξη του, η " Νέα Πελοπόννησος" , μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, θα προβεί στην παρουσίαση της πολιτικής της πλατφόρμας  στα νέα της γραφεία. 

Παράλληλα, θ' ανακοινωθούν οι θέσεις ευθύνης των στελεχών της παράταξης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κ. Τατούλης, απάντησε και σε θέματα που έθιξε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην Τρίπολη ο νέος Περιφερειάρχης, κ. Νίκας.

Κατά κύριο λόγο, ο κ. Τατούλης "προειδοποίησε" τον κ. Νίκα και τους "συν αυτώ" όπως είπε, να μην προχωρήσουν σ' απεντάξεις έργων, αλλά ούτε και σε "παιχνιδάκια" με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Όσον αφορά τον έλεγχο των οικονομικών δεδομένων της Περιφέρειας από ιδιωτική εταιρεία, δράση που προανήγγειλε ο κ. Νίκας, ο κ. Τατούλης εμφανίστηκε "απορημένος με την άγνοια" του νέου Περιφερειάρχη, καθώς όλες οι αποφάσεις της Περιφέρειας ελέγχονται από φορείς καθορισμένους από το Νόμο και το Σύνταγμα.

Επιπρόσθετα δήλωσε για τον κ. Νίκα πως δεν είναι μάχιμος πολιτικός, έχει επιβιώσει λόγω συγκυριών και "επιτηδειότητας", ενώ, όπως είπε, ο κ. Νίκας "φοβάται την παρουσία μου στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο".

Τέλος, ο κ. Τατούλης ζήτησε την άμεση αποπομπή του νέου Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Γκιολή, ο οποίος έχει καταδικαστεί για παράνομη συνταγογράφηση όντας γιατρός.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.