Πολιτικη

O Μπάρτλε συγχαίρει τον Τατούλη

Τη συνεισφορά του Πέτρου Τατούλη στην εμβάθυνση των Ελληνο-Γερμανικών σχέσεων εξάρει ο Υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης κ. Νόρμπερτ Μπάρτλε.

Τη συνεισφορά του Πέτρου Τατούλη από τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εκπροσώπου της ΕΝ.Π.Ε. στην εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας μέσω της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης εξάρει με επιστολή του ο Εντεταλμένος της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Ομοσπονδιακός Υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, κ. Νόρμπερτ Μπάρτλε. 

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια ο κ. Μπάρτλε συγχαίρει τον κ. Τατούλη για το γεγονός ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου υπήρξε ένας σημαντικός εταίρος και πυλώνας της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, αλλά και για το γεγονός ότι ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα είτε με συνεργασίες με άλλες Περιφέρειες, όπως του Schwabisch Hall, είτε με συνεργασίες μεταξύ Δήμων των Περιφερειών. Ειδική αναφορά κάνει ο κ. Μπάρτλε στο σχέδιο ίδρυσης Περιφερειακής Τράπεζας, κατά το πρότυπο των Sparkassen, ώστε να ενισχυθούν κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.  

(Δελτίο Τύπου)

Συνημμένη η επιστολή του κ. Μπάρτλε στον κ. Τατούλη 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.