Πολιτικη

Tι είπε ο Νίκας για την Αρκαδία

Οι ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για δράσεις και έργα στην Αρκαδία.

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, κατά την οποία παρουσίασε τ' αποτελέσματα της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη αλλά και περιέγραψε τις επόμενες "κινήσεις" της Περιφερειακής Αρχής, ο κ. Νίκας έκανε ειδική αναφορά σε τρία ζητήματα που άπτονται του άμεσου αρκαδικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, ο κ. Περιφερειάρχης ανακοίνωσε τα εξής:

 

- Η έκταση στο χωριό της Βυτίνας που περιλαμβάνει και το ξενοδοχείο "Ξενία", θ' αξιοποιηθεί με τη δημιουργία αθλητικού κέντρου. Ο κ. Νίκας τόνισε πως πρέπει να στηριχθεί η Βόρεια Αρκαδία και προσέθεσε πως η τοπική κοινωνία επιθυμεί σφόδρα την υλοποίησή του.

- Θα υπάρξει μέριμνα για τη  ολοκλήρωση του περιμετρικού δρόμου της Τρίπολης, με παράλληλη συνολική βελτίωση του οδικού δικτύου.

-Η Περιφέρεια θα συνδράμει, και με οικονομική ενίσχυση, το Δήμο της Τρίπολης, προκειμένου να διοργανώσει τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Όπως δήλωσε ο κ. Νίκας, η Τρίπολη θα πρέπει να είναι στο επίκεντρο αυτών των εκδηλώσεων, καθώς διαθέτει τ' ανάλογα συγκριτικά πλεονεκτήματα.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.