Πολιτικη

"Εξαργυρώθηκε το πρώτο γραμμάτιο Νίκα σε Μητσοτάκη"

Η παράταξή του δεν ψήφισε υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας των μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

"Έπεσαν οι μάσκες στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Καμία δέσμευση δεν υπήρξε από πλευράς περιφερειακής αρχής Νίκα για την συνέχιση της λειτουργίας των μονάδων, αντιθέτως ψήφισε υπέρ του κλεισίματός τους. Έτσι εξηγείται γιατί ο κ.Μητσοτάκης όργωσε τον Μοριά και "έφαγε τα λυσακά του" για να εκλέξει το Νίκα Περιφερειάρχη", ανάφερε κατά την παρέμβασή στου στη χθεσινή συνεδρίαση ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας.

Και πρόσθεσε: "Για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο γραμμάτιο που θα εξαργυρωθεί γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα.

Παρακολουθήσαμε όλοι την άνευρη και χλωμότατη εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου και δεν καταλάβαμε "τι ήθελε να πει ο ποιητής"...

Το θέμα στη συνεδρίαση δεν ήταν γενικά η Μεγαλόπολη και το Αρχαίο Θέατρο, ήταν το κλείσιμο των μονάδων, ήταν οι εργαζόμενοι, ήταν τα 10 χωριά που θα μείνουν χωρίς νερό, αν κλείσουν οι μονάδες, ήταν η τηλεθέρμανση που δεν θα λειτουργεί, ήταν τα κουφάρια των εργοστασιών που θα γίνουν περιβαλλοντική βόμβα, αν κλείσουν οι μονάδες.

Κύριε Μπούρα, συνοδοιπόρε του κ.Νίκα τι έχεις να πεις στους συμπατριώτες σου;

Αγαπητοί Μεγαλοπολίτες, καμαρώστε τον Περιφερειάρχη σας που ψηφίζει να κλείσουν οι μονάδες στη Μεγαλόπολη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη Μεγαλόπολη, για την Αρκαδία, για την Πελοπόννησο.

Εγώ έχω ευαισθησία για την Μεγαλόπολη, γιατί κατάγομαι από κοντινή περιοχή και έχω γνωρίσει την πόλη και πριν το εργοστάσιο και ξέρω πως με αυτό απέκτησε φτερά και πρόσφερε στην οικονομία του τόπου μας, πως έγινε ενεργειακό κέντρο της Νότιας Ελλάδας...

Κύριε Μιχόπουλε, μην ανησυχείτε δεν θα μείνετε μόνοι σας στον αγώνα που κάνετε.. Είμαστε και εμείς εδώ οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, που όπως και στο παρελθόν συμπορευτήκαμε για το καλό του τόπου μας, χωρίς εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα και θα σας στηρίξουμε και αυτή τη φορά και ας μην το κάνει η Περιφερειακή Αρχή.

Όσο για τα περιφρονητικά λόγια του Περιφερειάρχη για την παράταξή μας στην Αρκαδία, έχω να του πω πως η Αρκαδία μας τίμησε με 70%, γιατί στην Αρκαδία έγιναν 500 έργα, ενώ για τα 4 εκ ευρώ του ΕΑΠ (λιγνιτόσημο) δεν είναι αραγμένα, αλλά δημοπρατημένα έργα που δεν έχουν υλοποιηθεί για να πληρωθούν".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.