Πολιτικη

Συνάντηση Μενδώνη-Νίκα (video, photos)

Στην Τρίπολη βρέθηκε σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες πραγματοποίησε σήμερα η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, υποδεχόμενος ουσιαστικά την υπουργό, ανέφερε πως η τελευταία είναι "κοινής αποδοχής" πράγμα σπάνιο στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, ο κ. Νίκας δήλωσε πως η Περιφέρεια θα είναι αρωγός στο επίπονο και εθνικής σημασίας έργο που καλούνται να επιτελέσουν οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού στην Πελοπόννησο.

Η κ. Μενδώνη, από την πλευρά της, εξήρε την διοίκηση του κ. Νίκα στο Δήμο Καλαμάτας και δήλωσε βεβαία πως και η μελλοντική συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου Πολιτισμού θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε πως την κ. Μενδώνη συνόδευσε και η σύμβουλός της, η γνωστή δημοσιογράφος κ. Άννα Παναγιωταρέα. Τέλος, ο κ. Νίκας προσέφερε στην κ. Υπουργό αναμνηστική πλακέτα, έργο Μεσσήνιου γλύπτη- πως θα μπορούσε να μην είναι Μεσσήνιος, σχολίασε, χαριτολογώντας η κ. Μενδώνη-, η οποία απεικονίζει έναν φοίνικα, το μυθικό πτηνό που αναγεννάται από τις στάχτες του. Αυτό το γεγονός, έδωσε την ευκαιρία στην κ. Υπουργό να πει πως είναι ένα πολύ ταιριαστό δώρο, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται σε φάση "αναγέννησης".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.