Πολιτικη

Ο Γ. Παπαηλιού για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ

Εγινε η αφετηρία για τη διεύρυνση και το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που, ως εν κινήσει πολιτική δύναμη της κυβερνώσας αριστεράς, εξελίσσεται. 

Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας στην Αθήνα με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα είναι η αφετηρία για τη διεύρυνση και το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που, ως εν κινήσει πολιτική δύναμη της κυβερνώσας αριστεράς, εξελίσσεται, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του λαού και της χώρας. 

Τα ρεύματα που θα συμπλεύσουν και θα συγκλίνουν στο εγχείρημα, από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά με τις ίδιες αγωνίες και στόχευση, θα αποτελέσουν την ευρεία προοδευτική συμμαχία για τη δημιουργία της νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας.

Αυτή θα αποκρούσει τις νεοφιλελεύθερες επιλογές προς όφελος των ολίγων της κυβέρνησης της ΝΔ και θα δώσει στον τόπο μία άλλη, προοδευτική κατεύθυνση για τους πολλούς,  εκφράζοντας τις δυνάμεις της εργασίας και της παραγωγικής δημιουργίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.