Πολιτικη

winamp wmp real qt

Πεζοδρομείται το κέντρο της Τρίπολης!

Επεκτείνεται η πεζοδρόμηση στο κέντρο της Τρίπολης - “Στην τετραετία θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε όλα”, τόνισε ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κανελλόπουλος

Στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Τρίπολη, έχουν ξεκινήσει τα έργα επέκτασης πεζοδρόμησης της Τρίπολης, σε 20 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί. Αμέσως μετά θα συνεχίσει το έργο στην οδό Δαρειώτου, από την αρχή της μέχρι την οδό Σπετσεροπούλου.

Συγκεκριμένα στην οδό Δαρειώτου, ο δρόμος θα είναι ήπιας κυκλοφορίας οχημάτων και το έργο αυτό σε λιγότερο από 2 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί.

“Οι πολίτες θα ταλαιπωρηθούν λίγο αλλα θα ανταμειφθούν, από το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κανελλόπουλος. 

Κι άλλα έργα όμως είναι προγραμματισμένα το επόμενο διάστημα όπως τα πεζοδρόμια της πόλης, ένα έργο προϋπολογισμού 300.000€, χρήματα που εγκρίθηκαν στο τεχνικό πρόγραμμα 2020 του Δήμου Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.