Πολιτικη

"Μαλλιά κουβάρια" Νίκας και Τατούλης για "Αρκαδία" και.."φυλακή"!

Συνέχεια στην προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ του ιδίου και του κ. Νίκα έδωσε ο κ. Τατούλης.

Μετά την "επίθεση" που δέχθηκε σε σχέση με την οικογένειά του, ο κ. Τατούλης κατηγόρησε, επί της ουσίας, τον κ. Νίκα γι' "άθλια πολιτική συμπεριφορά", ενώ αναφέρθηκε στη υπόθεση του "σαϊτοπόλεμου" στην Καλαμάτα, την φοιτητική δράση του κ. Νίκα και τις οικογενειακές του σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Επιπρόσθετα, ανέφερε πως ο κ. Νίκας, προεκλογικώς αλλά και μετεκλογικώς, "γυρίζει στην Πελοπόννησο και λέει πως θα βάλει τον Τατούλη φυλακή".

Παράλληλα, ο κ. Τατούλης συνέκρινε τη δική του θητεία με τα πρώτα δείγματα της νέας Περιφερειακής Αρχής, τονίζοντας πως ουδέποτε μετήλθε παράνομες, εκβιαστικές πρακτικές.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην Περιφερειάρχης "προειδοποίησε" την Περιφερειακή Αρχή να μην συνεχίσει έτσι, γιατί θα θέσει σε κίνδυνο την πορεία της Πελοποννήσου.

 

Νίκας: Υβρίζομαι συνεχώς είτε από τον "αρχηγό", είτε από τον.."υπαρχηγό"!

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου "αντεπιτέθηκε" απέναντι στον κ. Τατούλη, αναφέροντας πως η συμπεριφορά του οφείλεται στην "πικρία της ήττας", ενώ τόνισε πως ο ίδιος είναι εδώ και καιρό αντικείμενο υβριστικής συμπεριφοράς από τη "Νέα Πελοπόννησο". 

Υποστήριξε πως δεν πραγματοποίησε "επίθεση" απέναντι στην οικογένεια του κ. Τατούλη, ενώ στα σχόλια περί "τοποθέτησής του" στη θέση του Περιφερειάρχη από άλλους, δήλωσε πως δεν χρειάζεται να τον πάρει κανείς από το χεράκι, αλλά, οπωσδήποτε, αναγνωρίζει και τιμά την στήριξη που του παρείχαν τόσο η Ν.Δ. όσο και συγκεκριμένα στελέχη. 

"Αίσθηση" προκάλεσε το γεγονός πως ο κ. Νίκας υπερασπίστηκε, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, την κ. Δούρου- πρώην Περιφερειάρχη Αττικής-, 

Τατούλης: Είστε αδιόρθωτος!

Ο κ. Τατούλης κατηγόρησε τον κ. Νίκα πως δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε τα "κότσια" να στείλει στοιχεία στον Εισαγγελέα- σ.σ. αναφερόμενος στο ζήτημα του οικονομικού ελέγχου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ταυτόχρονα, ο κ. Τατούλης, αφού αναφέρθηκε στην πολιτική του πορεία, δήλωσε πως η Αρκαδία έχει το μεγαλύτερο ΑΕΠ μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων και είναι δεύτερη σε αποταμίευση μετά τη Λακωνία. 

Μ' αυτό τον τρόπο, θέλησε ν' απαντήσει σε προηγούμενη "αποστροφή" του κ. Νίκα, ο οποίος περιέγραψε την Αρκαδία ως την πλέον υποβαθμισμένη Περιφερειακή Ενότητα.

Νίκας: Θρασύς και στρεψοδίκης ο Τατούλης!

Ο κ. Νίκας, σε νέα τοποθέτησή του, επανέλαβε πως ο έλεγχος δεν γίνεται για να βρεθούν "σκελετοί στη ντουλάπα", αλλά για να λειτουργήσει καλύτερα η Περιφέρεια. Όσον ααφορά την Αρκαδία, αμφισβήτησε τα στοιχεία του κ. Τατούλη και αναρωτήθηκε "αν μας ταιριάζει να θριαμβολογούμε για την κατάσταση στην Αρκαδία".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.