Πολιτικη

Αδέσποτα: Σύμβουλος ζήτησε την παραίτηση του Αντιδήμαρχου!

Ο κ. Καρώνης, Σύμβουλος της παράταξης του κ. Παυλή δήλωσε πως ο κ. Λαγός πρέπει ν' αντικατασταθεί!

 

"Θυμηδία" προκάλεσε το αίτημα αυτό, με τον κ. Δήμαρχο ν' αναφέρεται σε "αντιπολίτευση της πλάκας" και να προεξοφλεί πως η παράταξη του κ. Παυλή θ' απολογηθεί σύντομα για τα όσα δεν έκανε περί αδέσποτων σκύλων, ενώ ξόδεψε δυσανάλογα χρηματικά ποσά.

Ο κ. Καρώνης κατηγόρησε τον κ. Λαγό γι' "αδιαφορία" στο θέμα των αδέσποτων, με τον κ. Αντιδήμαρχο ν' απαντά πως  o Δήμος κάνει ότι είναι εφικτό, σύμφωνα με τις δυνατότητές του και ήδη έχει κάνει περισσότερα από την περίοδο διοίκησης του κ. Παυλή.

 

Νέο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα

Αυτό ανακοίνωσε ο κ. Τζιούμης, με αφορμή ερώτηση του κ. Γούργαρη (Λαϊκή Συσπείρωση) για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι ΧΑΔΑ ("χωματερές").

Μάλιστα, το Συμβούλιο θα διεξαχθεί κατά τις μεσημβρινές ώρες και, σύμφωνα με τον κ. Τζιούμη, θα σχετίζεται με τον ΦΟΔΣΑ- τον φορέα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων όπου συμμετέχουν στελέχη του πρώτου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πιθανότατα, θα συζητηθεί και το ζήτημα της αναπροσαρμογής των δημοτικών τελών αλλά και το πόσοι σταθμοί μεταφόρτωσης θα υλοποιηθούν. Σε κάθε περίπτωση, η κεντρική ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων "πλησιάζει", μετά από χρόνια καθυστέρησης..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.