Πολιτικη

Τατούλης κατά Ν.Δ. και Μητσοτάκη

Ανάρτηση-σχολιασμός του π. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με αφορμή άρθρο.

Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης στην ανάρτησή του αναφέρει:

"Απειλεί την Δημοκρατία ...η Νέα Δημοκρατία ; Κανονικότητα χωρίς Δημοκρατία, υπόσχεται ο πρωθυπουργικός δημοσιογραφος...

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Και με τα σκυλιά της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας δεμένα. Αρκούν λιγοστές λέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες τόνους μελανιού των χαλεπών ημερών μας για να αποκαλυφθούν τα πραγματικά πρόσωπα των εκλεκτών της πρωθυπουργικής παρέας. «Να αλλάξουν όλα, έστω και με διαδικασίες Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου» παραινεί ο @Thanasis Mavridis συνεπαρμένος από έναν κίβδηλο μεταρρυθμιστικό οίστρο. 

Είναι ο ίδιος που έγραφε ότι «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος που μπορεί να απομακρύνει τη Νέα Δημοκρατία από το βαρύ δεξιό της παρελθόν... ( ενν. Χωρίς αυτόν) θα παραμείνει ένα κόμμα πιστό στον λαϊκισμό και στον κρατισμό. Θα είναι η δεξιά εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ». Στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν υγιείς δυνάμεις για να φυλάξουν την Δημοκρατία. Στην Νέα Δημοκρατία;"

Δείτε την ανάρτηση

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.