Πολιτικη

Η Δ.Α.Σ. Αρκαδίας για τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο

Οι παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν εκλογές χωρίς να προηγηθεί γενική συνέλευση.

Η Εφορευτική Επιτροπή και η παράταξη της ΔΑΚΕ (ΝΔ) με την ανοχή και ουσιαστικά με τη στήριξη της παράταξης ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (ΣΥΡΙΖΑ) του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας αποφάσισαν να προχωρήσουν την εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας χωρίς να υλοποιηθεί η γενική συνέλευση για τη νομιμοποίηση των αντιπροσώπων, όπως προβλέπεται στο καταστατικό, αλλά να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των εκπροσώπων των παρατάξεων και να προχωρήσει η εκλογική διαδικασία.

Η θέση της παράταξής μας είναι ότι μπορεί να γίνουν όλα αυτά που προβλέπει το καταστατικό και να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να γίνει και η γενική συνέλευση των αντιπροσώπων. Δεν συμφωνούμε με τις διαδικασίες που μας προτάθηκαν που οδηγούν στον εκφυλισμό των συλλογικών διαδικασιών του κινήματος.

Οι δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν εξαφανισμένοι στους χώρους δουλειάς, που με τις αντεργατικές διατάξεις των ΠΝΠ της κυβέρνησης, η εργοδοσία έχει ξεσαλώσει, τώρα θυμήθηκαν ότι πρέπει άρων – άρων να κάνουν τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για να μοιράσουν τις καρέκλες.

Καλούμε τους αντιπροσώπους που καταλαβαίνουν ότι στις νέες συνθήκες που ζούμε υπάρχει ανάγκη για οργανωμένη δράση των εργαζόμενων σε σύγκρουση με την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της, να στηρίξει την παράταξη της ΔΑΣ, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, όποτε και αν αυτές γίνουν.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.