Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Oι Πελοποννήσιοι πληρώνουν την "πολιτική συναλλαγή" που εξοφλεί ο Νίκας"

"Τα γραμμάτια της "πολιτικής συναλλαγής" που εξοφλεί ο κ. Νίκας τα πληρώνουν δυστυχώς ακριβά οι πολίτες της Πελοποννήσου", τονίζει ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ.Νίκας εισηγήθηκε η Περιφέρεια μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας «Πελοπόννησος Α.Ε.», να καταθέσει πρόταση ύψους σχεδόν πέντε εκατομμυρίων (5.000.000) ευρώ σχετικά με την ενίσχυση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για εργαζόμενους επιχειρήσεων που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Πελοπόννησος 2014-2020», η οποία θα είναι ανταγωνιστική στην πρόταση που κατέθεσαν τα πέντε Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, με leader το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Με «Δούρειο Ίππο» τον Γιώργο Δέδε και την παράταξη του, για μια ακόμη φορά ο κ.Νίκας, με οριακή πλειοψηφία, με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες παρατάξεις καταψήφισαν την συγκεκριμένη πρόταση, συνεχίζει μια πολιτική πρακτική πέρα και έξω από κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τα γραμμάτια της «πολιτικής συναλλαγής» που εξοφλεί ο κ.Νίκας τα πληρώνουν δυστυχώς ακριβά οι πολίτες της Πελοποννήσου. Με την οριακή πλειοψηφία που του δίνει ο κ.Δέδες, ο κ.Νίκας ευτελίζει το θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου ακυρώνοντας την απλή αναλογική και την ετυμηγορία των πολιτών στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019. 

Μετά τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα, ο κ.Δέδες και η παράταξη του ψήφισαν ακόμα και την πρόταση του κ.Νίκα, η οποία στρέφεται ευθέως εναντίον του επιχειρηματικού κόσμου και των Επιμελητήριων της Πελοποννήσου. 

Ένα ερωτηματικό  πλέον αναμένεται να απαντηθεί.

Η πολιτική συνεργασία του κ.Δέδε με τον γαλάζιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εκλεκτού του κ.Μητσοτάκη, είναι γνωστή στο ΣΥΡΙΖΑ;

Μπορείτε να μας απαντήσετε εσείς κ.Τσίπρα;

ΥΓ. Οι  σπάνιες αντιπολιτευτικές-αντικυβερνητικές …εκλάμψεις του κ.Δέδε είναι απλά μια προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη του «πολιτικού εγκλήματος».

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.