Πολιτικη

winamp wmp real qt

Στην πρυτανεία του Πα.Πελ. η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Διαβάστε ποια θέματα συζητήθηκαν.

Στα πλαίσια συναντήσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας με φορείς της Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και συνάντηση με τον Πρύτανη κ. Κατσή Αθανάσιο.

Στη συνάντηση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, συζητήθηκε η προώθηση των παρακάτω θεμάτων:

1) Μετατροπή των παραχωρηθέντων χώρων του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης σε ένα σύγχρονο Πανεπιστημιακό Campus υψηλών προδιαγραφών προς όφελος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και της τοπικής κοινωνίας.

2) Επικείμενη λειτουργία του Τμήματος Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

3) Πραγματοποίηση ανοιχτών δράσεων υγείας από το Τμήμα Νοσηλευτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που θα δώσουν τη δυνατότητα διασύνδεσης με την κοινωνία της Τρίπολης.

4) Ίδρυση  Κτηνιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για τις ανάγκες της Νοτίου Ελλάδας.

5) Πρόσληψη διδακτικού προσωπικού και προσωπικού γραμματειακής υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

6) Απομάκρυνση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης από τους χώρους του Νοσοκομείου  ώστε να χρησιμοποιηθούν οι χώροι από το Πανεπιστήμιο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας δηλώνει τη στήριξη της σε οποιαδήποτε αναβάθμιση και επέκταση των Σχολών και Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  και την υποστήριξη της στο γενικότερο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο του.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.