Πολιτικη

Γόντικας: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κ. Τατούλη (video)

Στοιχεία της εταιρείας Πελοπόννησος ΑΕ, έφερε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της ¨Λαϊκής Συσπείρωσης" και Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Γόντικας.

Έχει ευθύνες η σημερινή Περιφερειακή Αρχή Νίκα (ΝΔ) όχι μόνο γιατί  ακολουθεί την ίδια πολιτική με την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή Τατούλη (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), που βασανίζει τα πλατιά λαϊκά στρώματα στη Πελοπόννησο, αλλά και γιατί συγκαλύπτει τις «πομπές» και τις «αμαρτίες» των προηγούμενων. 

Στον ένα χρόνο μετά τις περιφερειακές εκλογές εμείς φέραμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή για συζήτηση μερικά από τα αμαρτωλά έργα στη Πελοπόννησο, όπως την παράκαμψη των Βουτιάνων στη Λακωνία, τους δρόμους Τζάνε-Καλαμάκι και Γαργαλιάνοι-Ρωμανός στη Μεσσηνία, το Αποχετευτικό του Κρανιδίου στην Αργολίδα, το Λιμάνι του Βραχατίου στην Κορινθία, όμως οι άλλες δυνάμεις τα αντιμετώπισαν στη λογική «ω γέγονε γέγονε».

Όχι μόνο συγκαλύπτουν όλα αυτά, αλλά τους ορίζουν στα μουλωχτά και δικηγόρο για να τους υπερασπίσει στα δικαστήρια, που καλούνται ακόμα και για ποινικές ευθύνες. 

Αυτή η στάση αποθρασύνει τους προηγούμενους. Έφτασε μάλιστα ο κ. Τατούλης σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα 10δες εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στη Πελοπόννησος ΑΕ για έξοδα διοίκησης και για την τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη, να καταφύγει σε χυδαίο αντικομουνισμό. Μίλησε για «Γκαιμπελισμό του ΚΚΕ» για «δεκανίκι του Νίκα» και άλλα τέτοια.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κ. Τατούλη.

Επειδή δεν είμαστε όλοι το ίδιο δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα:

Τους ΑΔΑ: 7ΔΨΒ7Λ1-ΜΧΝ και 7ΙΑ47Λ1-Υ59 που αφορούν δύο Προγραμματικές Συμβάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Πελοπόννησος ΑΕ στις 26-3-2018 και 7-9-2015 αξίας 3.960.684 και 601.770 ευρώ αντίστοιχα, που αφορούν την τεχνική και συμβουλευτική στήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων. Είναι στη διάθεσή σας και τα στοιχεία για άλλες 17 παρόμοιες προγραμματικές συμβάσεις αξίας 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Δίνουμε επίσης στη δημοσιότητα πίνακα που εμφανίζει τα ποσά, όπως προκύπτουν από τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις της Πελοπόννησος ΑΕ, και διατέθηκαν για έξοδα διοίκησης στα έτη 2014 έως 2018 ύψους  7. 654.905 ευρώ. 

Από τα δικά τους στοιχεία προκύπτουν αυτά, φέρουν τις υπογραφές τους, αν είναι ψεύτικα να πάνε στον «Κατή». Εμείς απαιτούμε να μάθουν τα πλατιά λαϊκά στρώματα ποιοι πήραν αυτά τα ποσά και για ποια δουλειά.

Εμείς απαιτούμε να σταματήσει η πολιτική διάλυσης των δημοσίων υπηρεσιών και ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών και έργων. Αυτά τα ποσά να διατεθούν για προσλήψεις προσωπικού και εξασφάλισης υποδομών και μέσων για να γίνονται οι μελέτες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.    

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.