Πολιτικη

Επικοινωνία Βλάση με τους Επικεφαλής των Πρεσβευτικών και Προξενικών Αρχών Ελλάδος

Τηλεφωνικές επικοινωνίες Υφυπουργού, Κ. Βλάση, με τους Επικεφαλής των Πρεσβευτικών και Προξενικών Αρχών της Ελλάδος ανά τον κόσμο.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κ. Βλάσης, πραγματοποίησε τις τελευταίες εβδομάδες  σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με όλους τους Επικεφαλής των Πρεσβευτικών και Προξενικών Αρχών της χώρας μας ανά τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτών, ενημερώθηκε ως προς την πορεία εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού στις χώρες διαπίστευσής τους, τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισαν οι Έλληνες του εξωτερικού καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αυτής, καθώς και τις γενικότερες προοπτικές εκδήλωσης τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα το προσεχές χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, ο κ. Υφυπουργός συζήτησε με τους επικεφαλής ζητήματα τα οποία άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των Προξενικών Αρχών στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας καταπολέμησης της γραφειοκρατίας, μέσω της αξιοποίησης των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας.

Οι τηλεφωνικές αυτές επικοινωνίες αποτελούν συνέχεια της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 15.04.20 με συμμετοχή δεκαπέντε Επικεφαλής Προξενικών Αρχών και αποσκοπούν στον στενό συντονισμό της πολιτικής ηγεσίας με τα στελέχη της Εξωτερικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.