Πολιτικη

Ο Κ. Βλάσης για τον 1 χρόνο διακυβέρνησης από τη ΝΔ

Φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών, αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Αρκαδίας και υφυπουργός Εξωτερικών.

Αναλυτικά ο Κώστας Βλάσης σημειώνει:

Η συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη νίκη στις περυσινές εκλογές, δεν είναι για όλους εμάς στη ΝΔ αφορμή για πανηγυρισμούς, αλλά κίνητρο για ακόμη περισσότερη δουλειά και ακόμη πιο συντονισμένη προσπάθεια, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την Πατρίδα.

Μέσα σ’ ένα χρόνο βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τεράστιες υγειονομικές, γεωπολιτικές και οικονομικές προκλήσεις, τις οποίες – κατά γενική ομολογία – αντιμετωπίσαμε επιτυχώς.

Φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των Ελλήνων και κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας προκειμένου να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία, να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα και να ενισχύσουμε την οικονομία και την ανάπτυξη. 

Σπάνια μια κυβέρνηση έχει κάνει τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η επιτυχία αυτή, που έχει αλλάξει την εικόνα της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο, είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων.

Μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πορευθούμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, σιγουριά και ασφάλεια στο μέλλον.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.