Πολιτικη

ΚΚΕ: Νέα ερώτηση στη Βουλή για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα ζητούν οι βουλευτές Ν. Καραθανασόπουλος και Ν. Παπαναστάσης.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης που έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους γιατί αν και καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες βρίσκονται σε εργασιακή ομηρία και οδηγούνται με τη λήξη της σύμβασης τους στην ανεργία.

Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της ακολουθούμενης πολιτικής της μειωμένης χρηματοδότησης, της κατάργησης της μονιμότητας και της σταθερής δουλειάς και έχει επιπτώσεις και στην ίδια τη λειτουργία των νοσοκομείων στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας. 

Ερωτάται ο κ .Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει και σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε οι εργαζόμενοι που καλύπτουν πάγιες ανάγκες στον τομέα καθαριότητας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης να μονιμοποιηθούν.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.