Πολιτικη

Ο Κ. Βλάσης ψηφίζει... Αστέρα δαγκωτό!

Εκ βαθέων εξομολόγηση του Αρκά υφυπουργού Εξωτερικών. Τι είπε για τα παιδικά του χρόνια.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κώστας Βλάσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά". 

Τόσο η επικαιρότητα, όσο και το προφίλ του Αρκά υφυπουργού εξωτερικών βρέθηκαν στο επίκεντρο των ερωτήσεων.

Στο ερώτημα σχετικά με την αγαπημένη του ομάδα ο κ. Βλάσης ήταν κατηγορηματικός: "Δεν είναι δυνατόν να έχεις γεννηθεί και να έχεις μεγαλώσει στην Τρίπολη και να μην είσαι ένθερμος υποστηρικτής του Αστέρα, ο οποίος έχει αξιοθαύμαστη πορεία την τελευταία δεκαετία. Με κάθε ευκαιρία παρακολουθώ παιχνίδια του στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στην πόλη μου", απάντησε χαρακτηριστικά, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και ερώτηση σχετική με τα παιδικά του χρόνια.

"Η παιδική και η νεανική μου ηλικία είναι γεμάτη όμορφες αναμνήσεις. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη και είχα την τύχη να απολαύσω την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά που προσφέρει μια επαρχιακή πόλη. Δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια και, παρότι είχα πάντα την επαρκή στήριξη των γονιών μου, ως νέος έκανα αρκετές ευκαιριακές δουλειές, ειδικά τα καλοκαίρια, προκειμένου να εξασφαλίσω ένα πρόσθετο χαρτζιλίκι", είπε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλα όσα είπε

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.