Πολιτικη

Τζιούμης: Ο Δήμος δεν ακυρώνει εκδηλώσεις άλλων φορέων!

Αυτονόητες διευκρινίσεις από τον Δήμαρχο Τρίπολης για την ματαίωση πολιτιστικών εκδηλώσεων από 11 Αυγούστου 2020.

Ο κ. Τζιούμης τόνισε πως δεν υπάρχει καμία κυβερνητική απόφαση που ν' απαγορεύει πολιτιστικές εκδηλώσεις παρά μόνο συγκεκριμένες τέτοιες- όπως τα πανηγύρια.

Συνεπώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο Δήμος Τρίπολης αποφάσισε να ματαιώσει τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος, για προληπτικούς καθαρά λόγους. Παρ' όλ' αυτά, ο κ. Τζιούμης επεσήμανε πως μέχρι τώρα η τήρηση των μέτρων προστασίας κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων ήταν υποδειγματική.

Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε πως η διεξαγωγή ή μη  εκδηλώσεων που διοργανώνονται από άλλους φορείς- όπως είναι οι Σύλλογοι-, βρίσκεται  αποκλειστικά στην ευχέρεια των τελευταίων. Ο Δήμος, τόνισε, δεν μπορεί να τις ακυρώσει αλλά ούτε ν' αναλάβει την ευθύνη για την τήρηση των μέτρων.

Όσον αφορά τα προυπολογισθέντα χρήματα για τις εκδηλώσεις, ο κ. Τζιούμης είπε πως θα πληρωθούν όσες εκδηλώσεις έγιναν. Να σημειώσουμε πως το κόστος - χωρίς να υπολογίζεται η διοργάνωση του "Θερινού Σινεμά"- ήταν περίπου 64.000, 00 ευρώ.

Τέλος, ο κ. Τζιούμης ζήτησε, γι' άλλη μια φορά, από τους πολίτες να επιδεικνύουν ατομική ευθύνη, και να τηρούν τα μέτρα προστασίας προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή την πρωτόγνωρη και δύσκολη δοκιμασία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.